Jad Sticks – Home Delivery ofera o gama variata de preparate chinezesti, românesti si pizza. Ospatarii mobili Jad Sticks fac livrari rapide la domiciliu în sectorul 4 si sectorul 5 din Bucuresti, pentru o comanda minima de 30 lei. Onoram comenzi acasa si în comunele: Popesti Leordeni, Berceni, 1 Decembrie si Jilava, comanda minima 45 lei. Pentru sectoarele 1, 2, 3 si 6, comanda minima este de 100 lei. Mâncarea cu specific românesc completeaza gama noastra de produse pentru cei care îsi doresc sa guste preparate autohtone. Oferim o gama completa de feluri de mâncare româneasca din carne de pui, carne de vita, peste, mamaliga, tochitura si saramura. Respectam calitatea si întelegem ca o mâncare buna trebuie sa fie proaspata si calda. De aceea, ne grabim sa ajungem rapid la fiecare livrare la domiciliu. Livram pizza în Bucuresti si împrejurimi. Unul dintre cele mai cunoscute preparate din lume este realizat de noi dupa retete clasice. Indiferent de specificul preparatelor pe care îl preferi, în meniurile noastre regasesti propuneri de meniu cu feluri de mâncare combinate pentru un prânz sau o cina bogate. Dupa o masa sanatoasa, urmeaza si un desert savuros. Te invitam sa descoperi deserturile noastre în listele de meniu chinezesc, meniu românesc si pizza.
Livram preparate delicioase la tine acasa, in Bucuresti si Ilfov
2020   ®   Toate drepturile rezervate: www.jadsticks.ro    l    Web design: www.hellodigital.ro
DIVERSITATE Puteti alege dintre retetele romanesti, chinezesti sau italienesti. Alaturi de bautura preferata, mai puteti servi mancare proaspata din ingrediente de calitate, celebrele paste in diverse combinatii, fripturi si garnituri asa cum sunteti obisnuiti si deserturi proaspete pentru cele mai pretentioase gusturi.
comenzi pizza
PIZZA Pizza proaspat iesita din cuptor. Este delicioasa si o aducem calda la tine acasa!
comenzi mancare acasa
ACOPERIRE Bucuresti si imprejurimi:
COMANDA MINIMA: 30 lei Bucuresti - sectorul 4 si 5 COMANDA MINIMA: 100 lei  Bucuresti - sectorul 1, 2, 3 si 6 COMANDA MINIMA: 45 lei Popesti Leordeni, Berceni, 1 Decembrie si Jilava.
PROGRAM LIVRARI
11.00 - 23.00
comenzi si livrari mancare livrare pizza pizza acasa comenzi mancare la domiciliu
Info alergeni alimentari
Untitled